Børn/Unge Samtale

Jeg tilbyder en gratis 15 minutters forsamtale, som er en afklarende samtale. Jeg anbefaler, at vi taler sammen i telefonen, for at skabe klarhed over dine udfordringer her og nu, og for at afstemme hvilket forløb, der giver mest værdi for dig og hvad der skal arbejdes med i vores samtaler, så du kan få det bedre. Det giver også dig mulighed for at mærke efter om kemien passer, hvilket er afgørende. Hvis du ikke har mod på at ringe mig op, så skriv en sms eller en mail, så vil jeg glædeligt ringe dig op.

Føler du tristhed og modløshed?
Føler du dig ensom?
Oplever du vredesudbrud?
Er du bekymret for din fremtid?
Føler du dig tom indeni?
Oplever du uro og tankemylder?
Tvivler du på om du er god nok?
Føler du, at alting er ligegyldigt?
Er du bekymret over mit mentale helbred?
Oplever du at have ondt i maven eller hovedpine?

Ønsker du at blive glad igen?
Ønsker du at tænke mindre og leve mere?
Ønsker du at blive klogere på dig selv, din adfærd og dine følelser?
Ønsker du at få værktøjer i hverdagen som kan hjælpe dig når det er svært?
Ønsker du mental sundhed?
Ønsker du balance og ro i både krop og sjæl?

Jeg tilbyder dig et samtalerum, hvor du har mulighed for at tale om det der har betydning for dig, og hvad du godt kunne tænke dig hjælp til. Du vil blive mødt med respekt, ydmyghed, tryghed og omsorg for din historie. Jeg tilpasser mine metoder og tilgange efter alder og hvad du ønsker hjælp og støtte til. Ofte vil der være mulighed for leg eller kreativitet i samtalen med børn/unge. Det er min erfaring at det at være beskæftiget med noget i hænderne, et fælles tredje, gør at samtalerne flyder lettere.

Vi vil sammen undersøge din adfærd og handlemønstre, følelser. Jeg vejleder og støtter dig i at opnå et bedre venskab til hvem du er og hvorfor du gør som du gør. Vi arbejder sammen og i dit tempo.

Jeg vil typisk lave nogle mentale øvelser sammen med dig og du vil få konkrete værktøjer og øvelser.

Jeg vil starte med at tale med jer forældre, før jeg vurderer om jeg skal tale med jeres barn/ung alene. Mange gange udspiller konflikter eller udfordringer sig i samspillet i familien, derfor vil jeg ofte have familiesamtaler og aktiviteter med jer for at blive klogere på hvordan jeg bedst hjælper jer. Her kan jeg også komme på hjemmebesøg.

Samtalerne

Samtalerne foregår telefonisk, ved fremmøde eller onlinesamtaler/sessions. Det er individuelt hvad den enkelte foretrækker, det er dit rum, din tid og dit valg. Igennem Covid 19 har jeg mange fået erfaring med onlinesamtaler, og fundet ud af at det fungerer rigtig godt. Det giver mulighed for fleksibilitet ift. arbejde og logistik, kørsel med mere, samt mulighed for forløb i hele landet. Onlinesamtaler foregår ved, at du modtager et link fra mig til det online rum, vi kan mødes i, når du har booket din tid via tlf. eller mail.