Individuel Terapi/Coaching

Jeg tilbyder en gratis 15 minutters forsamtale, som er en afklarende samtale. Jeg anbefaler, at vi taler sammen i telefonen, for at skabe klarhed over dine udfordringer her og nu, og for at afstemme hvilket forløb, der giver mest værdi for dig og hvad der skal arbejdes med i vores samtaler, så du kan få det bedre. Det giver også dig mulighed for at mærke efter om kemien passer, hvilket er afgørende. Hvis du ikke har mod på at ringe mig op, så skriv en sms eller en mail, så vil jeg glædeligt ringe dig op.

 – Er din hverdag præget af bekymringer? 
 – Føler du dig tom for energi?
 – Oplever du uro, tankemylder og søvnbesvær?
 – Får du aldrig koblet af rent mentalt? 
 – Oplever du dig selv mere følelsesladet end normalt og i ubalance?
 – Føler du dig fraværende, fordi dine tanker er så mange steder?
 – Føler du, at nye arbejdsopgaver er uoverskuelige?
 – Tvivler du på, om du er god nok, om du slår til  eller  gør det godt nok? Bevæger dine tanker sig oftest i fortid og fremtid, frem for i nuet?   
 – Oplever du, at du tænker mere, end du lever? 
 – Oplever du at andre terapiformer ikke har kunne  hjælpe dig?

 – Ønsker du at tænke mindre og leve mere?
 – Ønsker du balance og ro i din hverdag? 
 – Ønsker du at være mere nærværende og tilstede i nuet?
 – Ønsker du ro i din hjerne?
 – Ønsker du at have færre bekymringer hver dag? 
 – Ønsker du at slippe af med “hvad nu hvis” tankerne? 
 – Ønsker du at blive klogere på dig selv, dine tanker og handlemønstre?
 – Ønsker du at finde dig selv på ny og din indre power/styrke?
 – Ønsker du konkrete værktøjer i hverdagen, som rent  faktisk virker?

Et individuelt forløb hos mig
er din vej til indre balance og ro

Jeg tilbyder dig et samtalerum, hvor du har mulighed for at tale om det, der har betydning for dig, og hvad du godt kunne tænke dig hjælp til. Du vil blive mødt med respekt, ydmyghed, tryghed og omsorg for din historie. Jeg vejleder og støtter dig i at opnå et bedre venskab til, hvem du er, og hvorfor du gør, som du gør. Vi arbejder sammen og i dit tempo. Rummet er dit, og vi arbejder med det, som giver mening for dig. Jeg tilpasser altid samtalen og terapien, til det du har brug for, og det der virker for dig.

Vi vil sammen undersøge din adfærd og handlemønstre, følelser samt hvilke tankestrategier, du anvender og opdage underliggende overbevisninger.

Jeg vil typisk lave nogle mentale øvelser sammen med dig, og du vil få konkrete værktøjer og øvelser. Et forløb hos mig er til dig der ønsker større klarhed og bevidsthed omkring egne tanker, følelser og handlemønstre. Det er til dig som ønsker at få kontrollen tilbage i dit liv og få livsglæde og nuet tilbage.

Metakognitiv terapi

Terapien er baseret på metakognitiv terapi og konkrete balance og ro skabende værktøjer.

Metakognitiv terapi er en evidensbaseret metode, der skaber effektive og blivende forandringer på den lange bane. Terapiformen “Metakognitiv terapi” er udviklet af Adrian Wells professor på Manchester Universitet i England. Mange videnskabelige studier viser, at Metakognitiv terapi er en meget effektiv og hurtigt virkende metode, som har en virkning på op til 80 procent, hvilket slår andre terapeutiske behandlingsmetoder.

Metoden består af metakognitiv terapi, stress terapi, neurovidenskab, meningsskabelse underbevidsthed, medfølelse, kropsholdning, tilgivelse, energiforvaltning, og taknemmelighed.

Samtalerne

Samtalerne foregår telefonisk, ved fremmøde eller onlinesamtaler/sessions. Det er individuelt hvad den enkelte foretrækker, det er dit rum, din tid og dit valg. Igennem Covid 19 har jeg mange fået erfaring med onlinesamtaler, og fundet ud af at det fungerer rigtig godt. Det giver mulighed for fleksibilitet ift. arbejde og logistik, kørsel med mere, samt mulighed for forløb i hele landet. Onlinesamtaler foregår ved, at du modtager et link fra mig til det online rum, vi kan mødes i, når du har booket din tid via tlf. eller mail.